Lu's paragraph logo

WEBSITE DISCLAIMER

Als u meer informatie wenst of vragen hebt over de disclaimer van onze website, neem dan gerust contact met ons op per e-mail op info@lusparagraph.be

Disclaimer voor lusparagraph.be

Alle informatie op deze website http://www.lusparagraph.be wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. lusparagraph.be geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website vindt (lusparagraph.be), is strikt op eigen risico. lusparagraph.be is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u via hyperlinks ook andere – externe – websites bezoeken. Hoewel we ernaar streven om alleen kwalitatieve links naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in voor alle inhoud die op deze sites wordt aangetroffen. Eigenaars van websites en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en zulke veranderingen kunnen plaatsvinden voordat we een link die mogelijk 'slecht' is geworden kunnen verwijderen.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en voorwaarden hanteren die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het Privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" nakijkt voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update

Mochten we dit document updaten, wijzigen of er veranderingen in aanbrengen, dan zullen die veranderingen hier duidelijk worden vermeld.

Laatste update 10-2018

• Terug naar boven


© Copyright 2018 Lu’s paragraph • alle rechten voorbehouden
Achiel Cleynhenslaan 41, 3140 Keerbergen • +32 15 29 38 00 • info@lusparagraph.be
Website DisclaimerPrivacybeleidAlgemene Voorwaarden